- Autor: pejska
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houska průměr | 300 |
Kuřecí prsní řízky albert Quality | 320 |
Špenát krájený mražený | 500 |
Vejce celá průměr | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, muškátový oříšek, česnek
Energetická hodnota celkem: 5950 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 170,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 992 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, případně na sucho osmahneme a poklademe jím dno vysypaného pekáče. Navršíme ochucený špenát a na něj namočené housky s 3 žloudky smíchané s vyšlehaným sněhem ze 3 bílků. Dáme péct asi na 20 minut. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.